Onze tarieven:

Prijzen aangeduid op de website zijn BTW inclusief. De springkastelen en tenten worden geleverd, opgebouwd en afgebroken. Levering inbegrepen binnen cirkel op onderstaande kaart, buiten de cirkel wordt een vervoersonkost gerekend van 0.5 euro/km, bij aanvraag zullen we deze kost steeds duidelijk op voorhand medelen zodoende er geen verrassingen zijn.


Bij elk springkasteel wordt een motor, verankeringspinnen en indien nodig een grondzeil geleverd. Het springkasteel wordt bij u geleverd, klaargezet voor gebruik, afgelaten en terug opgevouwen.
Het is aan de huurder om te voorzien in een verlengkabel om de blazer van het springkasteel aan te sluiten op het stroomcircuit. U kan ook bij ons een verlengkabel huren aan 5 euro. Dit dient u wel tijdens de reservatie te vermelden.


Waarborg
Wij vragen een waarborg van € 50 per bestelling. Dat bedrag krijgt u opnieuw terug indien het springkasteel bij ophaling in prima staat is. We merken dat er jaar na jaar minder respect is voor onze springkastelen. Zo horen confetti en etenswaren niet thuis in het springkasteel. Indien het springkasteel vuil is bij ophaling zijn we vanaf heden verplicht om de 50€ in te houden van de waarborg wegens schoonmaakkosten. Wijzelf zijn een aantal uren bezig om het springkasteel terug droog en proper te krijgen. Iedereen heeft graag bij levering een schoon springkasteel bij hun feest. 


Praktisch
Bij levering en ophaling dient er steeds iemand aanwezig te zijn om een handje te helpen, hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden. Rondom het springkasteel dient er steeds minstens één meter vrij ruimte te zijn. Het springkasteel beweegt door het vele springen en mag zeker nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen. Gelieve daarom 1 meter extra rondom het springkasteel te voorzien. De plaats waar het springkasteel opgesteld dient te worden moet vlot toegankelijk zijn vanaf de straat. Achteraan het springkasteel hebben wij een 220 V stopcontact of verlengkabel nodig. BELANGRIJK: bij regenweer mag het springkasteel niet onopgeblazen blijven platliggen! Doordat regenwater door de naden binnendringt wordt het springkasteel loodzwaar.


Betaling
De betaling van de huurpijs en de waarborg gebeurt bij de ontvangstname van het gehuurde springkasteel. Geen betaling = geen plaatsing springkasteel.


Slecht weer garantie
U kan uw springkasteel tot 24 uur voor de levering kosteloos annuleren bij slecht weer. Deze gratis "slecht weer garantie" geldt enkel bij voorspelling van slecht weer, zware windstoten of hevige regenval, niet bij "kans op een bui". 
Privacy-policy
Springjeding.be gaat met de grootste zorgvuldigheid om met persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld door Springjeding.be en slechts gebruikt voor de doeleinden waarvoor de gegevens verstrekt zijn door de persoon in kwestie. Gegevens kunnen worden opgeslagen in één of meerdere databanken. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder de toestemming van de betrokkene. De betrokkene heeft recht op inzage van zijn persoonsgegevens.

Copyright © 2020 Springjeding.be  All Rights Reserved